Massieve tafels op maat

Bij het vervaardigen van een tafel, is het niet zoals bij de meeste tafelmakers, een vast model waar u zich naar moet schikken, maar wel de vorm en de afmetingen die u in gedachten hebt die wij voor u maken. Wenst u een ronde, rechthoekige, vierkante, ovale,…tafel, in om het even welke afmeting, dan kunnen wij dat voor u vervaardigen. Eenmaal de vorm en grootte vastliggen, maakt u zelf het uiterlijk van de tafel. Kiest u voor modern strak, landelijk, rustiek, countryside, cottage, of eigen creatie, zeg ons wat u wilt, en wij maken het voor u. 

 

Belangrijk! Wij maken tafels om op te leven, dwz om op te eten, spelen, studeren, werken,… en dit allemaal zonder vuil te worden. We voorzien namelijk een vocht- en vuilafstotende laag. Dus gooi weg die tafellakens waaronder u uw prachtige tafels verstopt!

Om de tafel van je dromen te krijgen, werken we met een stappenplan en dat gaat als volgt:

1   Welke vorm heb je in gedachten?

2   Afmetingen? Zowel in breedte als in lengte? 

3   Houtsoort? Eik of beuk? Eerste keus? Tweede keus met noten in? Ruwer?

4   Dikte van het tafelblad? Elegant, zwaar,...?

5   Welke vorm gaan we de poten geven? Kies maar, keuze genoeg!

6   Welke afboording past in uw inrichting?

7   Elke kleur mogelijk!

8   Gaan we voor verlengbaar?

9   Extra opties zoals een lade, ...

1   Vorm 2   Afmeting 3   Houtsoort
U kunt kiezen voor rechthoekig, rond, ovaal, vierkant,…

Wenst u een tafel voor twee of voor tweehonderd personen? Wij maken elke mogelijke afmeting

Als tafelmaker werken wij massieve houtsoorten. Hierin kunt kiezen uit eik zonder noten, eik met noten, beuk of een oude eik.
4   Dikte 5   Poten 6   Afboording
Hierin kunt u kiezen uit een bladdikte van 22mm, 30mm of 40mm, vol massief hout

We beschikken over een collectie van 11 verschillende poten. Elke poot kan dan nog eens in een dikte van 70mm of 90mm verkregen worden. Dus eigenlijk hebben we 22 poten om uit te kiezen.

Met de afboording van u tafelblad kunt u een persoonlijke toets aan uw tafel geven. Hier bij kiest u uit de rechte bek, papegaaibek, ronde bek of de afgeschuurde bek.
7   Kleur 8   Verlengbaar 9   Extra's
Daar wij beschikken over een eigen pistoolspuiterij, kunt u om het even welke kleur kiezen. Dit kan gaan van kleurloos tot het kleur van uw keuken, meubel, stoel,…dat we perfect namaken voor u.

Indien u dit wenst kan u ook uw tafel verlengbaar krijgen. Dit kan met een aanschuifstuk langs de zijkant of via een tuimelsysteem die handig kan weggeborgen worden in uw tafel.

Mogelijke extra’s zijn bijvoorbeeld een lade, meerdere lades, een kruisverbinding,…Hebt u iets in gedachten, dan horen wij dit ook graag.