Wie is 't Stoeltje

Wie is dat Stoeltje?

We zijn een fier familiebedrijf met Alain, Chris en Bjorn. Omdat wij als meubelmaker dicht bij onze klanten willen staan vind je ons wel altijd ergens in één van onze vestigingen om je te helpen met de beste keuzes te maken. Ook op de topevenementen als CountrySide, HorecaExpo, Sfeer,…kan je bij ons terecht voor al je vragen. We helpen je graag!

Stoeltje…en waar is Tafeltje dan?

Van in het begin vonden we Stoeltje een gezellige naam, want dat zijn we namelijk ook, een gezellige zaak! En daar horen tafels uiteraard ook bij. Dus bij ’t Stoeltje kan je terecht voor stoelen, maar ook voor keukentafels, leeftafels, salontafels, livingtafels, statafels,… Want we mogen zeggen dat we specialist tafelmaker zijn

Waar vind ik dat Stoeltje?

We hebben twee fabriekswinkels. De ene in Zedelgem, in de buitenrand van Brugge. De tweede vind je in Merelbeke, binnen de grote ring rond Gent. 

Moet ik bij jullie uit een gamma kiezen?

Neen! Bij ons kies je niet uit een reeks toonzaalmodellen, maar maken wij wat voor jou het beste past op gebied van wensen, afmeting, kleur, stijl, afwerking,… Kortom, we maken wat je in gedachten hebt.

Stoeltje, is maatwerk duurder?

Neen, integendeel! Net omdat u als klant rechtstreeks in de fabriek koopt kunnen we de beste prijs aanbieden. Stoeltje ontwikkelt en bouwt uw meubel zelf, en plaatst deze bij je thuis. Er komen geen groothandelaren of winkels aan te pas. Daarom kunnen wij de beste tafel of stoel aan de beste prijs aanbieden! Wij staan altijd voor je klaar, vόόr en na de aankoop. Niemand weet meer over onze tafels en stoelen dan wijzelf. We sluiten geen compromissen met betrekking tot design en vernieuwende technologie. Integendeel, onze positie als pionier in meubelmakerij wordt geruggensteund door 28 jaar ervaring.

Maken jullie alles zelf?

Bijna alles! 90% van ons gamma gaat door ons eigen handen. Voor ons is het belangrijk dat een stoel of tafel er niet alleen goed uitziet, maar ook praktisch en aangenaam in gebruik is. Daarom houden we het liever in eigen hand, zodat we zeker zijn van de kwaliteit waarvoor wij garant staan. Wij hechten veel waarde aan het service-pakket, daarom hebben wij ook een eigen stoffeerderij en meubelspuiterij.

Jullie zijn toch ook gekend om stoelen te laten herstellen?

Ja, dat klopt. Maar we zijn hier vooral gekend in geworden omdat we nog de enige zijn. Nergens in ons belgenland zal je nog terecht kunnen voor herbiezen en herrieten en herlijmen en het herstofferen van uw stoelen. Vroeger waren belgische meubelmakers hier in gekend over de ganse wereld. Net zoals bij vele ambachten is dit aan het uitsterven…Maar niet bij ons. Hier vind je meer info