Stoelherstellingen

Herbiezen

Herbiezen is een oude ambacht die bij 't Stoeltje nog kan laten gedaan worden. Wij beschikken nog over enkele van de overgebleven artisanale biezers van ons land.

Kostprijs: 90€/excl btw (normale stoelzit), 
Leveringstermijn: 6 tot 8 weken

 


Herrieten

Het herrieten van stoelen is bij veel mensen ook gekend onder de naam cannage. Het is een zeer oude ambacht die vroeger ook gebruikt werd om verwarmingskasten weg te werken. Het is vooral een zeer arbeidsintensief werk.

 Kostprijs: 90€/excl btw (normale stoelzit)

Leveringstermijn: 6 tot 8 weken


Herlijmen

Hebt u een wiebelende stoel?

Wacht dan niet langer om deze wankele stoel bij ons in de lijm te laten steken, want een loskomende stoel is een stoel die op termijn zal breken en dan is de kans een stuk kleiner dat wij u zullen kunnen helpen.

Wij gebruiken altijd de authentieke bruine stoellijm waardoor wij u kunnen garanderen dat uw stoel weer aan een tweede leven kan beginnen.

Kostprijs: 40€ per stoel/excl btw
Leveringstermijn: +/- 3 wekenStofferen en garnieren

We zijn er zeer fier op dat we met de beste meubelstoffeerders van ons belgenland kunnen uitpakken. Breng uw oude stoel,doorgezeten zeteltje, of elk ander te herbekleden stoel bij ons binnen en onze garnierders maken er bijna een kunstwerkje van garnierwerk.

Kostprijs: op aanvraag. Stuur gerust een foto naar info@stoeltje.be en we bezorgen u binnen de 48 uren een vrijblijvende prijsofferte.

 

 

 

GRATIS OPHALING

Vanaf 4 stuks in W-Vl. en O-Vl.