Stoeltje

Welkom bij ons familiebedrijf, dé specialist in tafels en stoelen. Bij ons vindt u tafels op maat en een ruime keuze uit meer dan 120 verschillende modellen stoelen, verkrijgbaar in diverse kleuren. Of u nu een particuliere klant bent die zijn interieur wil verfraaien of een horecaondernemer op zoek naar stijlvolle zitoplossingen, wij hebben alles in huis om aan uw behoeften te voldoen.

Naast ons uitgebreide aanbod van tafels en stoelen, bieden wij ook een stoelhersteldienst aan. Onze vakmensen herstellen stoelen met de grootste zorg, inclusief het herrieten, herbiezen, herlijmen en herstofferen. Zo geven we nieuw leven aan uw geliefde stoelen en behouden ze hun charme en duurzaamheid.

Wilt u onze producten in het echt ervaren? Bezoek dan een van onze twee fabriekswinkels in de buurt van Brugge en Gent. Daar staan onze deskundige medewerkers klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor uw interieur of horecazaak.

Ontdek vandaag nog de kwaliteit en vakmanschap van ons familiebedrijf en laat uw tafels en stoelen onze passie voor perfectie weerspiegelen.